AMIA® / Кои сме ние?

Влюбени сме в това, което правим и целта ни е да се развиваме и да ставаме все по- добри.

Непрестанно сме ангажирани да подобряваме имиджа на нашата марка и дрехите, които предлагаме. Така решихме да създадем нашето второ АЗ  –  AMIA®.

Фактът, че толкова бързо се превърнахме в любим онлайн бутик на хиляди клиенти в страната, е доказателство за сериозността на усилията ни да задоволим и най-взискателните клиенти. Това определено ни поставя сред най-успешните и креативни в бранша.

Внимателно творим модели и подбираме материи, следвайки световните тенденциите в облеклата. Когато проектираме нашите дрехи, ние се фокусираме върху това да изглеждате феноменално, докато ги носите. Доброто облекло може да добави самочувствие, да подчертае качествата на фигурата и да й придаде индивидуален характер.

Можем да гарантираме, че нашият стил е различен с факта, че не правим този бизнес само с цел печалба, както се случва напоследък, а влагаме страст и отдаденост във всичко, което правим. За да бъдем винаги поне една крачка пред конкуренцията, ние полагаме всички усилия да предлагаме качествени услуги и модели, съобразени с тенденциите представяни на големите световни подиуми. Не на последно място ние отдаваме огромно  уважение към естетичния вкус на самите клиентите, което постигаме най-вече с така важната за нас обратна информация.

Смятаме, че дрехите говорят за самите Вас!

Те носят Вашето послание към хората около вас. Послание, което всички разбират, независимо дали ви познават или не. Дрехите не говорят силно, дори не шепнат! Те говорят в цветове, текстури, линии и форми. И никога не мълчат… На улицата, на работа, когато пазарувате, на кино, в клуба…

Говорят заедно с Вас! Дори не осъзнавате колко много имат да кажат.

Чуйте ги, другите вече го правят…

Желаем ви успех в пазаруването!

AMIA

Смятаме, че дрехите говорят за самите Вас! Уникална си! Открийте го в себе си благодарение на уникалния дизайн на AMIA

Lisa John

Lisa John

Fashion Design
Jane Doe

Jane Doe

Director
Cartherin Forres

Cartherin Forres

Marketing Manager