Внимание !!! Вашата товарителница  е със статут на касов бон. За да заявите връщане трябва да пазите товарителницата “ПАРИЧЕН ПРЕВОД” и да добавите в пратката, която искате да върнете. Пратка без товарителница “ПАРИЧЕН ПРЕВОД” (това е бележката със сумата която сте заплатили ЗА артикула, не ни е необходима бележката за куриерската разходи към куриера) няма да бъдат приета и ще бъде върната на куриерската фирма да уточнение, тъй като няма как да извършим сторно операция. 

За да важи опцията ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ – попълнете формуляра с всички данни коректно от формата по-долу.

За Ваше удобство https://amiamoda.com предоставя няколко варианта за ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ:

  • Замяна на артикула за друг размер или за друг избран модел от колекции
  • Издаване на електронен ваучер за стойността на върнатия продукт
  • Връщане на парична сума
 

ВАЖНО: Онлайн бутик https://amiamoda.com уведомява своите клиенти, че в 14 дневен срок от датата на получаване, (най-късно до 14-ти календарен ден артикула трябва да е получен при нас) могат да заменят или върнат закупеният артикул при условие, че не е ползвана, без странични миризми (като крем или парфюм) във вида в който е получен с всички опаковки. 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО до 7 дни след датата на получаване трябва да ни уведомите, че желаете да връщате или заменяте получения артикул.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО За да важи тази опция потребителя трябва да попълни формуляра за връщане и замяна.

Ако желаете замяна за същия артикул, но друг размер или замяна за друг модел от колекциите, моля отбележете в посоченото за целта поле желания размер и артикул.

ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ БЕЗ ПОПЪЛНЕН ФОРМОЛЯР НЕ СЕ ПРИЕМА. ЗАМЯНА /ВРЪЩАНЕ не се извършват по телефона, тъй като е необходимо да попълните всички данни и да изпратите към нас формуляра, който декларира Вашето желание за замяна или връщане

Amia се задължава да обработи Вашия формуляр до 24 работни часа. На e-mail или телефон посочен от Вас ще получите точни насоки за връщане и адрес.

АДРЕСА ЗА ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ СЕ УТОЧНЯВА С НАШ КОНСУЛТАНТ.

ВРЪЩАНЕ СЛЕД ОКАЗАНИЯ ЗАКОНОВ СРОК ОТ 14 КАЛЕНДАРНИ ДНИ НЕ СЕ ПРИЕМА ПРИ НИКАКВИ УСЛОВИЯ И ОБСТОЯТЕЛСТВА!!! Артикула трябва да е получен при нас не по-късно от 14-ти ден от датата на получаване. Аритукили изпратени на 14-ти ден и получени при нас на 15-ти ден от датата на получаване, не се приемат и се връщат обратно.

РАЗХОДИТЕ ПО ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ са за сметка на клиента, като задължително включите опция “преглед” пред куриера (артикули без опция преглед не се приемат). Задължително включвате към пратката товарителницата “Паричен превод” от куриера която играе ролята на касов бон и всички прилежащи документи към пратката.

Връщането на парична сума се извършва по банков път по посочена от клиента сметка, като се удържа такса банков превод на стойност 5 лв. от сумата. Връщането на сумата е до 14 дни.

Онлайн бутик Amia a не възстановява транспортните разходи по първичното изпращане на артикула.

  • Бижута (обеци, колиета и гривни), не подлежат на връщане и замяна.
  • Модели изработени по индивидуални размери или такива с извършени индивидуални промени не подлежат на връщане или замяна
  • Бански и бельо не полежи на връщане и замяна.
 

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на: 

тел. 0885 588 200 от 11 до 17 ч (понеделник – петък ) или на e-mail: shop@amiamoda.com

Онлайн форма за връщане и замяна на артикул закупен от AMIA. Моля, попълнете полетата на формата и изпратете вашата заявка. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни детайлите.

    С изпращането на тази онлайн форма, вие давате съгласието си за обработка на личните ви данни и се съгласявате с Общите условия и Политика за поверителност на AMIA.